Tiger Eiendomskompetanse og Front Forvaltning inngår et strategisk samarbeid

feb 25, 2022 | Nyheter

– Vi er spesialister på hvert vårt område, og det nye samarbeidet vil komme kundene til gode, sier næringsmegler Trond Hammer i Tiger Eiendomskompetanse og daglig leder Mads Kenneth Nilsen i Front Forvaltning.

Tiger Eiendomskompetanse sitt Tromsø-kontor driver med utleie og salg av næringseiendom fra Bodø og nordover, mens Front Forvaltning er spesialisert innen forvaltning, drift og vedlikehold.

– Det nye samarbeidet gjør det enda enklere for eiere av næringseiendom. Vi kan gjøre det sømløst å drifte et næringsbygg, og sammen kan vi hjelpe til med alt fra salg og utleie – til regnskap og ombygging av lokalene, sier Trond Hammer i Tiger.

– Vi har både teknisk og administrativ kompetanse, og bistår eiere av næringsbygg med alt fra regnskap og forretningsførsel til forvaltning, tekniske tegninger og generell drift av bygningsmasse, sier Mads Kenneth Nilsen i Front.

Drar ned risikoen

Næringsmeglerne i Tiger Eiendomskompetanse opplever litt for ofte at eiere av næringsbygg først kommer på banen etter at forrige leietaker har flyttet ut.

– Typisk ser vi at henvendelsen til oss kommer for sent, det vil si når lokalet er fraflyttet og står tomt. Da taper eier betydelig omsetning før arealet er tilpasset og ny leietaker er på plass.

– Som forvalter har vi god oversikt over leietakere og betingelsene i leiekontrakter. Vi er oppmerksomme dersom avtaler utløper eller blir sagt opp. Vi kan samtidig gjøre en fysisk analyse av lokalet for å se potensialet eller kartlegge behovet til et annet selskap. Med tanke på det tekniske kan det ligge uforløst potensial i en eiendom når man skal skifte leietaker. Vi ønsker å bidra til en reduksjon i drifts- og vedlikeholdskostnader, sier Nilsen.

Verdien av samarbeidet

Det nye samarbeidet mellom næringsmeglerne og forvalterne skal gjøre jobben for eiere av næringsbygg enklere.

– Vi kan sammen tilby gunstige og konkurransedyktige priser for våre tjenester. Et samarbeid om felles kunder kan gi huseierne mange fordeler, som blant annet reduksjon av ledige arealer.

Det nye samarbeidet bunner i felles verdier og en stor omsorg for byene selskapene jobber i.

– Vi er på mange måter by-utviklere, og ønsker å skape aktivitet og god drift i alle bygninger. Vi har omsorg for byen, og jobber ofte proaktivt med å se på hvilke selskaper eller konsepter som vi mener mangler og som kan skape en mer attraktiv by, sier Hammer.

Front Forvaltning og Tiger Eiendom

STÅR SAMMEN: – Sammen kan vi løse alle problemstillinger som dukker opp for eiere av næringsbygg, sier næringsmegler Trond Hammer i Tiger Eiendomskompetanse og daglig leder Mads Kenneth Nilsen i Front Forvaltning.

KOMPETANSEMILJØ

Med et formelt samarbeid styrker Tiger Eiendomskompetanse og Front Forvaltning ytterligere kompetansen innen næringsbygg.

Tiger Eiendomskompetanse:

  • Næringsmeglere med 16 års erfaring, med god kunnskap om salg og utleie av næringseiendom.
  • Ledende næringsmegler i Tromsø og i Nord-Norge.

Front forvaltning:

  • Forvaltere med solid erfaring innen eiendom.
  • Tilbyr tjenester til et bredt spekter av kunder, fra lokale eiendomsbesittere til internasjonale finanshus og har de siste år bygget opp en komplett lokal forvaltningstjeneste.
  • Tilbyr også bistand innen prosjektadministrasjon.